Det här gör vi

Promotique by Vistaprint erbjuder vi rätt produkter i rätt antal så att du kan marknadsföra din logotyp och din verksamhet. Här hittar du allt du behöver för att visa upp ett enhetligt varumärke för personal och kunder. Från personalkläder till väskor, presenter och tekniktillbehör – vi har produkter till både vardagen och specialevent.

Garanterat nöjd

Vi står för allt vi säljer. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning rättar vi till det. Från att trycka om till att återbetala hela beloppet – berätta vad vi kan hjälpa dig med när du kontaktar oss.

Goda skäl att handla hos oss

Ingen minimibeställning

Ibland behöver man 1 000 av en vara. Andra gånger en enda. Det är därför vi har kollektionen Ingen minimibeställning – en grupp produkter som du kan beställa i ett enda exemplar, om du vill. Sortera efter ”Ingen minimibeställning” högst upp i vårt produktgalleri. Då kan du beställa exakt det antal du behöver.

Bra priser varje gång

På Promotique hittar du de bästa priserna. Och du slipper dolda avgifter. Dessutom säkerställer våra designers att din produkt blir så bra som möjligt. Om vi behöver ändra något e-postar vi dig. Vi vill helt enkelt bara leverera det bästa till dig.

Enkel design online

Det är enkelt att anpassa produkterna, tack vare vår smarta designstudio. Du behöver inte skicka några bilder, ladda bara upp din logotyp och se en förhandsvisning online, direkt. Det behövs inte heller några provexemplar: det du ser i studion är så som produkten kommer att se ut när du får den.

Välkända varumärken

Hos oss kan du hitta produkter från t.ex. Adidas och BIC till lågprisalternativ. Oavsett budget finns det varor som du kan anpassa med din logotyp.

Brands

Här hittar du oss

Vi har kontor och enheter över hela Europa, däribland England, Spanien och Nederländerna. Information om vart vi levererar hittar du i vanliga kundfrågor om leverans.

Vi levererar till över 30 länder
Vi tillverkar produkter i hela Europa

Promotique i siffror

+ 200
varumärken att välja mellan
+ 8 000
produkter att välja mellan
+ 300 000
kunder i hela världen
+ 40
nya produkter tillkommer varje vecka
Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är du intresserad av att gå med i vårt team? Ta en titt på Vistaprints lediga jobb. Sök jobb.