Hoppa till huvudinnehåll
Russell™ stretchpolo i herrmodell
Helly Hansen™ Oxford pikétröja
Fruit of the Loom® Original pikétröja
CottoVer® GOTS pikétröja i herrmodell
Russell™ Classic bomullspiké i herrmodell
Sol's® pikétröja Summer II
Sol’s® Prime pikétröja i herrmodell
Helly Hansen™ Manchester polotröja
NEOBLU Owen pikétröja i herrmodell
CottoVer® GOTS pikétröja i dammodell
Sol’s® Phoenix pikétröja i herrmodell
B&C™ Inspire pikétröja i dammodell
Sol’s® Prime pikétröja i dammodell
Sol’s® Passion pikétröja
Logostar™ Perfect Polo
Russell™ Classic pikétröja i dammodell
Elevate™ Kiso kortärmad pikétröja
B&C™ långärmad pikétröja i dammodell
Sol’s® Perfect pikétröja i dammodell
Fruit of the Loom® 65/35 pikétröja

Fördelarna med anpassningsbara pikétröjor

Pikétröjor är populära tack vare att de är så hållbara, snygga och bekväma. Pikétröjor med din logotyp i brodyr passar bra som arbetskläder: ytan för logotyp syns bra, kragen förmedlar en proffsig look och de är sköna att ha på sig. Vi har ett stort utbud av pikétröjor i vårt sortiment, bland annat många olika färger, märken och stilar. Tack vare vårt intuitiva designverktyg går det dessutom snabbt och enkelt att skapa pikétröjor.

Så designar du en personlig pikétröja

Välj en stil

– Välj en färg på pikétröjan som får logotypen att synas. – Ha i åtanke hur du (eller laget) kommer att använda tröjan – ska den bäras på en mässa, en sporttillställning eller för teambuilding? Välj den stil och det material som passar behoven bäst.

Anpassa pikétröjan

– Se till att logotypen eller designen syns tydligt och sticker ut. – Om designen innehåller text bör du välja teckensnitt och storlek som går bra att läsa. – Ladda upp fil, t.ex. .pdf, .ai, .jpeg, .png eller .ppt.

Välj dekorationsalternativ

Det finns några olika sätt att trycka logotyp på pikétröjan. – Brodyr: Fint broderad logotyp för varaktig färg och struktur. – Fyrfärgstransfer: Fotorealistiskt tryck direkt på pikétröjan med hjälp av värme. – Enfärgstryck: Med screentryckstekniken trycks bläck genom en vävd skärm (screen) på tyget och skapar en hållbar design med en ”målad” känsla.

Vanliga kundfrågor

Pikétröjorna finns i många olika färger, bland annat svart, blå, grå, grön och brun. Vi rekommenderar att du väljer en färg på tröjan som gör att logotypen syns väl.

Javisst! Du kan köpa pikétröjor för herr, dam eller barn. Vi har också långärmade alternativ.

Många av våra anpassningsbara pikétröjor kan beställas utan minsta beställningsmängd. Det betyder att du kan beställa bara en enda eller precis så många du behöver, och inte måste beställa ett stort parti. När du ska beställa pikétröjor rekommenderar vi att du använder filtret ”Antal”.