Hoppa till huvudinnehåll

Coronavirus/COVID-19: Uppdateringar från Promotique samt vanliga frågor och svar

ETT MEDDELANDE TILL VÅRA KUNDER

Vi inser att det här är oroliga tider och en helt ny situation för alla – särskilt för småföretagare. Vi vill bara berätta att vi fortfarande finns här för dig, och vi fortsätter att arbeta för dig, samtidigt som vi värnar om våra medarbetare.

Här nedanför hittar du lite information – uppdateringar, vanliga frågor och annan information – som kanske kan vara till hjälp, särskilt som läget är nu. Vi vill också veta hur du har det och berättar därför hur du kan få kontakt med oss och andra småföretagare. Vi inser att det här är en oförutsägbar situation som hela tiden förändras. Vi kommer att göra vårt bästa för att hela tiden finnas här för dig och hålla dig uppdaterad.

Som alltid, tack för att du handlar hos oss!

Ta hand om dig.

Promotique-teamet

AVISERINGAR OCH UPPDATERINGAR

Uppdateringar från Promotique (Senast uppdaterat: Måndag 23/3 2020)

Tryck: Vi fortsätter att trycka utan avbrott eller förseningar – och vårt team vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder.

Leveranser: Vi trycker fortfarande på beställning och allt löper på smidigt så att du fortfarande kan få dina beställningar.

VANLIGA KUNDFRÅGOR

F: Många olika typer av restriktioner har införts runtom i världen. Kan jag fortfarande beställa produkter och få dem säkert levererade?
– Promotiques tjänster är i drift över hela världen och våra medarbetare har även fortsättningsvis ett bra samarbete med utomstående fraktpartner för att säkerställa att beställningarna levereras i tid och utan problem.

F: Vilka åtgärder vidtar ni för medarbetarnas säkerhet?
– Vår personals hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. På alla våra anläggningar finns det lokala förhållanden att ta hänsyn till och vi arbetar proaktivt för att minska risken för överföring till och bland våra medarbetare på varje anläggning. Vi har bett alla medarbetare som har möjlighet att arbeta hemifrån att göra det. Vi utvärderar löpande fler åtgärder som kan vara lämpliga för att säkra våra medarbetares hälsa och säkerhet.
– På de anläggningar där personalen måste vara på plats för att utföra sitt jobb har vi utökat städning, desinficering och andra rengöringsåtgärder.

F: Har det förkommit några störningar i servicen till Promotiques kunder?
– Hittills har vi haft väldigt få störningar.

F: Tror ni att produktionen kommer att stängas ner?
– För närvarande förväntar vi oss inte att några av våra produktionsenheter kommer att behöva stängas ner. Det skulle dock vara oansvarigt av oss att inte planera för värsta tänkbara scenario. Därför har vi utformat och testat beredskapsplaner för fortsatt verksamhet i det fall någon av alla våra produktionsfabriker eller kundtjänstanläggningar skulle utsättas för utmaningar.
– Våra medarbetares hälsa och säkerhet är alltid vår högsta prioritet. I våra produktionsfabriker eller kundtjänstanläggningar där personalen inte kan utföra sina arbetsuppgifter på distans har lokala chefer förberett lämpliga åtgärder som bland annat innefattar utökad städning och desinficering, justering av arbetsskift så att de inte överlappar varandra och funktioner för att hålla koll på de enskilda medarbetarnas temperatur för att säkerställa fortsatt god hälsa och säkerhet.

F: Vad skulle effekten bli av en tillfällig stängning av en produktionsfabrik och/eller kundtjänstanläggning?
– Som ett globalt företag har vi möjlighet att omfördela produktion och kundfrågor till icke drabbade enheter om det skulle behövas. Vi har upprättat beredskapsteam inom Promotique och har öppna kommunikationskanaler med andra Cimpress-verksamheter där vi kan dela med oss av våra erfarenheter och lärdomar.

F: Tror ni att det kommer att förekomma några störningar i er distributionskedja?
– Vår distributionskedja är som alltid stark och vi har råmaterial på lager för de kommande månaderna.

FLER RESURSER

Användbara resurser för småföretag

– Public Health England – COVID-19: råd till personal, chefer och företag
– FSB – Råd till småföretagare och FSB-medlemmar om COVID-19
– WHO – Informationssida om coronaviruset